Vellykket møde i Gladsaxe Iværksætternetværk

I tirsdags var der møde i kommunens iværksætternetværk, hvor vi havde fornøjelsen af at byde velkommen til både nye og erfarne iværksættere i vores netværk. De gik fra mødet med ny viden, konkrete værktøjer at arbejde videre med og ligesindede iværksætterkontakter at sparre med.

Vi startede med et inspirerende oplæg fra Charlotte Riddersholm fra CMO for Hire, som gav os indsigt i, hvordan man bygger en stærk Value Proposition og definerer sin Ideal Customer Profile. Hun understregede vigtigheden af at forstå sine kunders udfordringer til bunds og holde dialogen både før, under og efter købsrejsen. Derudover gav hun eksempler på, hvordan en skarp elevatorpitch kan være med til at sikre, at man rammer sin målgruppe rigtigt – og gav råd til, hvordan man kan bruge kunstig intelligens til at skabe værdi i sin virksomhed.

Christina Engel fra CE Mødebooking tog tråden op fra sidste møde og delte sine erfaringer med det gode pitch. Hun gav os konkrete værktøjer til, hvordan man bedst kontakter potentielle kunder og trænede os i at give salgsarbejdet et løft!

Vores iværksætternetværk er en unik mulighed, hvor både nystartede og erfarne virksomheder mødes for at dele viden og sparre med hinanden. Næste møde er den 28. november kl. 16.30, hvor vi blandt andet skal tale om LinkedIn som salgskanal. Til januar planlægger vi at holde et mini-pitch event med KNOWLEDGEBOARD.

Er du interesseret i at være med til næste møde? Tøv ikke med at kontakte erhvervskonsulent Kirsten Voxtrup, kivope@gladsaxe.dk, 24996898 – der er altid plads til flere engagerede iværksættere i vores netværk!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *