Vellykket generalforsamling og direktørmøde m. oplæg fra Carl-Johan Dalgaard

Den 14. august holdt vi direktørmøde og generalforsamling for Erhvervsbyen i de flotte omgivelser hos Haaning Collection, vores lokale bilmuseum. Her var vores medlemmer mødt talstærkt op – blandt andet for at høre overvismand og formand for Det Økonomiske Råd Carl-Johan Dalgaard, som gjorde os klogere på direktørernes rolle i en verden med mange komplekse spørgsmål.

Carl-Johan fortalte meget levende og engageret om, hvordan måden vi anvender kunstig intelligens og skaber innovation på, påvirker de grundlæggende økonomiske strukturer i vores samfund. Og ikke mindst hvordan innovation både kan være kompetenceudviklende og funktionserstattende.

Han gav sit bud på fremtidsudsigterne for den offentlige sektor og den økonomiske vækst – og hvor stor en betydning fx et ønske om at arbejde mindre kan få for de økonomiske prognoser og for adgangen til arbejdskraften. Der blev stillet mange gode spørgsmål, og der var mange, som oplevede at blive meget inspireret af oplægget.

Borgmester Trine Græse fortalte om, hvordan Gladsaxe Kommune oplever meget stor jobvækst – og nu har pladsen som Danmarks 5. største erhvervskommune! Det er historisk – og indikerer, at Gladsaxe er et godt sted at drive virksomhed – ikke mindst for kommunens mange lifescience virksomheder. Samtidig anerkendte borgmesteren de mange gode samarbejder på tværs af små og store virksomheder, kommunen og uddannelsesinstitutionerne.

Afsluttende fik vi holdt vores generalforsamling, hvor formand for Erhvervsbyen Ronny Saul og erhvervschef og leder af Erhvervsbyen Karen Brosbøl Wulf samlede op på de resultater, som vi har skabt sammen det sidste år – og vi tog et kig på Erhvervsbyens fremadrettede strategi og handlingsplan.

I Erhvervsbyen har vi fokus på at gå forrest og tænke i innovative løsninger. Og vi tror på værdien af stærke netværk og samarbejder – det giver nemlig pote, når vi skal arbejde med innovative forandringer!

Alle virksomheder, uddannelsesinstitutioner og ejendomsejere i Gladsaxe kan blive en del af partnerskabet Erhvervsbyen. Kontakt Karen Brosbøl Wulf, erhvervschef og leder af Erhvervsbyen, hvis I vil høre mere.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *