Lærerigt møde i Bæredygtighedsgruppen hos PPG

Vores Bæredygtighedsgruppe holdt i fredags møde hos malervirksomheden PPG, hvor Martin Hammerich Lund, Head of Manufacturing fortalte om, hvordan de har skubbet bæredygtighedsagendaen siden 2008 og har reduceret CO2 med 70%.

Som et ud af mange initiativer, har PPG erstattet plasticspande med maling med en bag-in-a-box løsning i genanvendeligt og nedbrydeligt materiale. Det har reduceret mængden af plastic markant og sparet mange penge – så for dem har bæredygtighed været en god business case.

PPG har også innovationssamarbejder med DTU – Technical University of Denmark i ready2LOOP projekt, hvor Master studerende bl.a. har udarbejdet anbefalinger til cirkulære initiativer.

Helle Hangaard, Sustainability Director og Jeremy Dennis, Team Manager fra ejendomsforvaltningsselskabet DEAS A/S, fortalte om deres nye gratis indeks til at dokumentere og måle biodiversitet. Indekset hjælper ejendomsejere og investorer til at få en mere strategisk tilgang og måle biodiversitet på alle typer af arealer.

DEAS A/S viste flere inspirerende cases og ideer til, hvordan man nemt kan igangsætte initiativer uden, at det behøver at koste mere.

Lone Jacobsen, erhvervskonsulent i Gladsaxe Kommune og Gladsaxe Erhvervsby fortalte om initiativer og samarbejdsmuligheder bl.a. indenfor grøn mobilitet, madspild og biodiversitet. Hvis I har spørgsmål eller brug for mere information, kontakt lonjac@gladsaxe.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *